slide contact

 

website laakse tuinen plattegrondLaakse Tuinen komt tussen de Laak, het pas gerealiseerde Waterdorp, de Boulevard en het nieuw aan te leggen Westerpark. Over een paar jaar heeft Laakse Tuinen de schoonheid van een tuindorp uit de jaren 20 en 30. Eenduidig, ruim opgezet, veel groen en water en subtiele variatie in architectuur. Een romantische kopie van vroeger wordt het zeker niet. Laakse Tuinen krijgt een tijdloze eigen uitstraling.

Net als grachtenstad De Laak en Waterdorp wordt ook Laakse Tuinen waterrijk. De Laak en de kleine Eem omzomen het gebied deels. Langs het park loopt een watergang en dan is er nog de Binnenlaak. Langs de watergangen in de buurt komen tuinen, waardoor het op en rond het water levendig wordt en zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van het vrije gevoel dat water u geeft.
In de lanen is alle ruimte voor bomen én Laakse Tuinen krijgt een eigen stadspark. Het Westerpark komt aan de Westrand van Laakse Tuinen. Het park met bomenlanen, rietsingels en schapen verbindt de deelplannen De Laak en De Velden met Vathorst West. Door het park loopt een fietsroute van het centrum van Amersfoort naar Vathorst Noord.

Laakse Tuinen ligt ideaal. Via een directe aansluiting op de A28 en de A1 bent u zo op de A27 en de A12, waardoor een groot deel van Nederland goed bereikbaar is. Bij Laakse Tuinen is de hoofdontsluiting van Vathorst West gepland. Deze verbindt uiteindelijk de Vathorstse Boulevard met de Zevenhuizerstraat en de rijksweg A1. Op termijn wordt het deelplan dus nog beter bereikbaar. Het nieuwe deelplan wordt aangesloten op het bestaande fietsnetwerk, waardoor u zo bij het station en het winkelcentrum van Vathorst bent.


Ligging van het hof

Het intieme hof vormt het kloppend hart van De Hofwoningen. Door middel van grote glaspartijen in de woonkamer en de grote kamer boven richten de woningen zich op dit hof. Het lange raam boven de voordeur zorgt ervoor dat ook vanaf het entre-sol zicht op het hof is. En hoewel het hof openbaar gebied is zal een voorbijganger hier niet zomaar naar binnen lopen. Het voelt immers besloten en intiem. Maar uiteraard heeft elke woning ook een privétuin, met parkeerplek en toegang tot de berging. Een lage gemetselde tuinmuur met groene haag scheidt deze tuinen van de straat. De Hofwoningen worden dus letterlijk omringd door tuin.

 website laaksetuinen overzichtwebsite ligging vanhethofVerkoop & informatie

Makelaardij DeParel nieuwe horizontaal

Makelaardij De Parel
Telefoon 033 466 99 02
E-mail nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl
www.makelaardijdeparel.nlOntwikkeling & realisatie

Makelaardij DeParel nieuwe horizontaal

Van Bekkum Groep BV
Telefoon 033 - 254 42 22
E-mail info@vanbekkum.nl
www.vanbekkum.nl